Hendels Trädgårdssällskap fortsätter överraska och glädja sina kunder med originella och kvalitativa nyheter. Den här gången kommer vi att tala om krämen med ett kort namn Goji. Den var avsedd för hudföryngring och kan därför motverka även de minsta tecken på åldersrelaterade förändringar. Den höga effekten av denna produkt hjälpte att erövra många kvinnors hjärtan. Numera är krämen lättillgängligt och varje kvinna kan se dess effektivitet på egen hand.

Innehållet i produkten

Hemligheten bakom framgången av Goji förklaras av dess unika innehåll som inte har några skadliga parabener eller konserveringsmedel. Bland ingredienserna hittar du organiska komponenter som är välkända tack vare deras gynnsamma effekt på huden:

 • Gojibärextrakt;
 • druvkärneolja;
 • jojobaolja;
 • fruktextrakt

Den verkande huvudingrediensen i krämen är Gojibär. De är en unik produkt som nyligen har börjat användas som botemedel och inom näringslära. Populariteten av Gojibär beror på att de innehåller stora mängder vitaminer, aminosyror, beatin och andra hälsosamma mikroelement. En sådan förening kompletteras med organiska jojoba- och druvkärneoljor.

Hur fungerar Goji cream?

Goji cream påverkar effektivt hudlagren genom att återfukta och dem och ge dem näring. Eftersom komponenterna i krämen tränger djupt ner i epidermis, så regenereras huden. Detta underlättar ett effektivt skydd mot torrhet – den främsta orsaken till rynkor.

Tack vare extraktet från Gojibär så kan krämen aktivera de outnyttjade resurserna i din hud. Regelbunden användning av krämen stimulerar naturlig uppfriskning av hudlagren. Till följd av detta ser huden ung och fräsch ut.

Hudens åldrande beror till stor del på förlusten av kollagen. Detta ämne har hand om motståndskraften i huden och dess förnyelse. När en person blir äldre, så minskar volymen av kollagen naturligt. Goji cream hjälper huden att åter starta produktionen av detta ämne. Tack vare det återfår huden sin ursprungliga spänst och lyster.

Riktlinjer för applicering av Goji cream

Goji cream är känd för sin förmåga att verka väldigt snabbt och effektivt. Redan efter några appliceringar kommer du att se den positiva effekten. Din hud blir mjukare och bättre återfuktad. Enligt tillverkarna kommer de föryngrande effekterna märkas efter 10-14 dagar av regelbunden användning, vilket innebär att:

 • kråkfötter och andra rynkor kommer att försvinna;
 • ansiktskonturer kommer att lyftas;
 • hudfärg kommer att förbättras.

För att uppnå ett snabba resultat är det rekommenderat att följa vissa regler när du använder krämen:

 • använd krämen på både morgon och kväll;
 • applicera endast på huden efter obligatoriska hygieniska procedurer: borttagning av kosmetika, tvätta ansiktet med en speciell gel eller skum och använd ansiktsvatten;
 • krämen skall inte gnuggas in i huden med kraft. Det räcker att smörja in den över ansiktet med mjuka rörelser;
 • när du applicerar krämen på huden, undvik dina läppar och områden under ögonen.

Goji cream är väldigt behaglig att använda. Den absorberas snabbt och viktigast av allt så lämnar den inget fett skikt. Ytterligare en fördel med krämen är att den har mild doft. Krämen är aktiv under hela dagen. Den ger näring till hudcellerna och aktiverar metaboliska processer i överhuden.

Fördelarna med Goji cream

Den största delen av anti-agingkrämer innehåller olika hormonella substanser. De agerar snabbt och effektivt, men kan orsaka biverkningar. Ekologiska produkter berikade med vitaminer och antioxidanter är ett bra alternativ. Vitaliserande Goji cream är en av dessa produkter. Den är helt säker och mycket effektiv. En av dess stora fördelar är att den sällan orsakar allergiska reaktioner. Därför kan Goji cream användas även av kvinnor med känslig hud. Detta gör den till en av de bästa krämerna bland de olika anti-agingprodukterna.