O’Dea funkar det – innehåll, resultat, biverkningar

Idag ska jag berätta min historia om hur jag blekte mina tänder hemma. Jag hoppas verkligen att den här informationen kommer att vara till nytta för dig och att du också följer mitt exempel.

Daglig konsumtion av te, kaffe, choklad, läsk, såser och cigaretter orsakar ackumulering av pigment som tränger in i mikroporerna av tandemaljen. Detta leder slutligen till den äckliga gulaktiga färgen…

Även om du slutar äta allt med färg och sluta röka, kommer dina tänder fortfarande att vara gula. Vad kan du göra? Gå till tandläkaren och betala mycket pengar för skadliga och osäkra procedurer? Aldrig! TÄNK INTE ENS TANKEN! Du kan skada tandemaljen och göra situationen ännu värre…

Vad kan du göra?

Jag frågade mig själv denna fråga och började “övervaka” webbplatser på nätet. Folk föreslog många saker: Borsta tänderna med bakpulver, använd en tandblekande tandkräm, speciella blad, skölja tänderna med svampte, och så vidare. Självklart testade jag allt, men jag fick inget resultat. Så bestämde jag mig slutligen för att gå till tandläkaren.

Strax innan jag åkte dit började mina kollegor varna mig och sa att jag bara skulle skada emaljen och tappa tänderna … istället för att vända sig till tandläkaren rekommenderade de mig att prova en blekningspennan, vilken är mycket effektivare och också helt säker för emaljen. O’Dea, vilket är mycket mer effektivt och helt säkert för emaljen. Självklart kollade jag allt, var man kunde beställa den och hur mycket den kostade. Jag lade ordern, plockade upp paketet på posten och började använda den.

Och gissa vad? På en vecka blev mina tänder Vita som snö! Det är svårt att tro det, men det är sant!

Hur Man Använder Den O’Dea tandblekning – användning

  1. Borsta dina tänder;
  2. Öppna förpackningen med pennan och applicera en liten linje på tänderna.

För intensiv blekning rekommenderar jag att du använder pennan en gång om dagen. Behandlingstiden varierar mellan 5 och 7 dagar.

O’Dea Sverige – beställa, köpa, pris, apotek

Jag beställde den på denna webbplats. Det är det enda certifierade företaget i Sverige som säljer O’Dea. När det gäller leveransen kommer paketet via posten och du kan betala med kontant betalning som postförskott. Så allt är säkert.

Priset på O’Dea är motsvarande 3 tuber av blekande tandkräm eller 2 biobiljetter. Bestäm själv om det är mycket eller lite, med tanke på hur absolut värdelös blekningstandkräm är.

Jag hoppas att den här informationen hjälper dig att äntligen få de önskade vita tänderna på några veckor! Succé!

O’Dea forum – recension, omdöme

Anna Huber

Hej julia Min dotter har använt denna blekningspenna i en vecka – nu har hon ett Hollywood-leende! Den fungerar verkligen! Jag rekommenderar den.

Lisa Boström

Tack Julia, igår hämtade jag mitt paket från posten, allting gick bra. Jag ska börja behandlingen snart, det är en cool produkt :))

Katja Wahlberg

Min syster bor i USA och hon säger att O’Dea är väldigt populär där… Alla verkar entusiastiska över den …

Johanna Mossberg

Hej Julia! Din upplevelse är imponerande! Vilken smart tjej! Jag beställer den också nu.

Nina Pichler

Det är den andra veckan jag använder den och mina tänder har blivit vita som snöflingor! Jag är nöjd.

Hannah Sten

Hej Julia! Jag har beställt och nu kan jag inte vänta på att få paketet 🙂

Sandra Mos

Du ser cool ut! :))

Nadine Pålsson

Hej Julia! Jag har använt det i en vecka och jag är så glad med mina vita tänder nu! Det är grymt! Jag rekommenderar den till alla!”

 

Christina Hallberg

Människor i USA har blekt tänderna på detta sätt i 5 år! På jobbet ser alla tjejer ut som Hollywood-stjärnor! 🙂

Miriam Berg

Hallå! Jag har använt O’Dea i 3 dagar … det är självklart otroligt! Tack så mycket, Julia! Mina tänder blev lika vita som snö !!!!

Katrin Mattson

Jag har använt den här saken i 4 dagar och kan redan se resultaten! Mina tänder har blivit mer än vita! Jag är väldigt nöjd!

Dödens ängel

Köpte den, gillade den! De blir vitare omedelbart! Det är som en gåva för de små pengarna jag har betalat!

Isabella Falkman

Julia, jag känner också till den här blekande pennan. Faktum är att jag köpte den i Iran för länge sedan. Mina tänder är fortfarande vita efter mer än ett år!

Bettina Ljungmark

Min man är i 7:e himlen. Han säger att han nu känner sig som en Hollywood-skådespelare med ett skinande leende :DDD

Lena Stensdotter

Denna metod fungerar. Jag beställde det från samma webbplats utan förskottsbetalning. Paketet kom på 6 dagar. Mina tänder är faktiskt lika vita som snö!

Regina S.

Gratulera mig också – mina tänder har blivit helt vita på bara en vecka!

Franciska Frösunda

Alla på kontoret blekte tänderna med O’Dea :))) Det är grymt .

Stefani Holmlund

Jag hörde också om det. Nu ser min moster ut som en stjärna :)))

Klara Bergkvist

Hej alla! Denhär prylen är fantastisk, mina tänder har blivit vitare än de var när jag var liten på bara 5 dagar!

Marie

En smart sak, mina tänder är lika vita som snö. Btw, jag fick paketet på 4 dagar.

Jasmine Ekmark

Hej tjejer. Som en passionerad rökare med gula tänder kan jag säga att den här blekpennan verkligen fungerar. Mina tänder blev vita som snö på 7 dagar! Jag rekommenderar den.

Natalie Rehnholm

Detta är inte något nytt. Alla känner till den här pennan och de som inte gör det… De vill nog inte bleka sina tänder på riktigt.

Steffi Ström

Tack för artikeln, Julia. Du är smart du! Jag gör en beställning!

Elisabeth Hansson

Detta är precis vad jag behövde! Nu kommer alla att avundas mig på jobbet, lol

I_LUV_JARED_LETO

Massor av människor har använt den här enheten länge i andra delar av världen och ganska framgångsrikt! Vi är alltid de sista med att få bra saker …