Övervikt är ett allvarligt problem som både kvinnor och män står inför. Och det är inte bara en “kosmetisk brist”, det orsakar allvarlig skada på din hälsa, eftersom varje kilo lägger extra belastning på kotorna. Och fett samlas inte bara runt magen; det byggs även upp runt de inre organen, stör deras funktion och försämrar blodcirkulation.

Inte alla har tid och energi att träna ofta, bara äta hälsosam och balanserad mat och upprätthålla en aktiv livsstil. Dieter för viktnedgång, som det finns många av, ger sällan långvariga resultat och är inte alltid trygga för hälsan. Förutom obehag över hur de ser ut och saknad efter sina favoriträtter, så lider överviktiga människor ständigt av stress och får ofta återfall eller misslyckas med att uppnå några synliga resultat.

Raspberry Ketone är ett genombrott inom viktminskningsteknologin. Detta tillägg har utvecklats av framstående forskare och innehåller hallonketon, en 100 % naturlig ingrediens. I kombination med en balanserad kost och motion, ger det utmärkta resultat, vilket gör att du förlorar några kilon under den första månaden, och dessa kilon kommer aldrig tillbaka.

Egenskaper hos Raspberry Ketone

Tack vare sin unika naturliga sammansättning och innovativa formel, så har Raspberry Ketone inte bara en komplex effekt på fettvävnaden, utan även på hela kroppen, förbättrar den allmänna hälsan och humöret och ökar vitaliteten. Dessutom har det biologiskt aktiva tillägget följande egenskaper:

 • ökar kroppens känslighet för insulin;
 • aktiverar fettförbränningen under fysisk träning;
 • accelererar ämnesomsättningen och dränering av toxiner;
 • förbättrar hormonella nivåer, ökar hormonutsöndring, vilket bidrar till nedbrytning av adiponektin, dvs fettceller;
 • minskar kroppens förmåga att lagra fett.

Sammansättning och användning

Raspberry Ketone innehåller följande ingredienser:

 • hallonketon, ökar ämnesomsättningen på cellnivå och bidrar till att bryta ner fett;
 • gelatin, berikar kroppen med aminosyror och näringsämnen;
 • magnesiumstearat, vilket bidrar till metaboliska processer;
 • maltodextrin, vilket gör att du känner dig mätt med vanlig mat snabbare och undviker att äta för mycket;
 • kiseldioxid, hjälper till att ta bort gifter och slagg från kroppen;
 • naturliga färgämnen och livsmedelstillsatser.

Det är väldigt enkelt att ta Raspberry Ketone. Det kan blandas med juice, te, vatten och även gröt eller yoghurt. Det viktiga är att produkten inte bör vara för varm, eftersom detta minskar tilläggets effekt. Det rekommenderas att använda Raspberry Ketone två gånger dagligen, på morgonen och på kvällen under en månad, varefter du ska ta en paus under ett par dagar, och sedan repetera kuren om det behövs. All ytterligare information om användningen av Raspberry Ketone kan hittas i instruktionerna som medföljer produkten.

Raspberry Ketones effektivitet

Raspberry Ketone upptäcktes förra seklet. Men en unik och effektiv formel utvecklades först senare av skaparna av Raspberry Ketone drickbara tillägg. Det drickbara tillägget utvecklades under en loppet av några år av ett team av erfarna specialister. Det testades först på möss och andra djur. Senare gjordes fler tester på en grupp frivilliga. De flesta av de som tog detta biologiskt aktiva tillägg märkte de första förändringarna i deras hälsa och utseende under den första veckan.

Recensioner av dietister, personliga tränare, konsulter och specialister på hälsosam mat är också mest positiva. Läkare påpekar den höga effektiviteten av Raspberry Ketone i kombination med en hälsosam kost och måttlig fysisk aktivitet. Men se upp för förfalskningar. Det är bättre att beställa tillägget på den officiella hemsidan.

Det är värt att påpeka, att förutom den höga effektiviteten av tillägget, så är en annan viktig fördel dess säkerhet. Den har inga biverkningar. Dessutom har Raspberry Ketone mycket få kontraindikationer. Det rekommenderas inte för barn eller personer som lider av överkänslighet mot någon av dess komponenter. Tillägget ska inte tas under graviditet eller amning.